Iloista joulua!

happy child girl plaing with a snowman on a snowy winter walk

Vuosi 2016 on ollut Legal Loungelle tapahtumarikas. Osakkaamme Hanna Rahikka liittyi joukkoomme vuoden alusta ja on tuonut toimistollemme erityisesti perintö- ja rikosoikeuden erityisosaamista ja lisävoimia riidanratkaisuun. Lapsioikeuden saralla toimistollamme on tapahtunut paljon: olemme aloittaneet yhteistyön Yhden Vanhemman Perheiden liiton kanssa ja osallistuneet sateenkaariperheiden oikeudellisen aseman vahvistamiseen myös perintöoikeuden puolella. Lastensuojelua koskevat asiakkuudet ovat lisääntyneet ja olemme panostaneet myös huostaanottoa ja sijoitusta ennaltaehkäisevään yhteistyöhön suoraan lastensuojelun kanssa.

Rikosoikeudenkäyntimme ovat lisääntyneet erityisesti väkivaltarikosten ja nuorisorikollisuuden osalta ja jatkamme sekä vastaajien että asianomistajien avustamista myös tulevana vuonna. Olemme istuneet käräjillä tiheään tahtiin ympäri Suomea ja palvelleet asiakkaita kolmella mantereella – kaukaisin asiakkaamme oli tänä vuonna Yhdysvaltojen länsirannikolla.

Jatkamme myös osallistumista hyväntekeväisyyteen, ja tänä vuonna olemme lahjoittaneet joulukorttirahamme Syyrian paikallisille pelastusjoukoille, Syrian Civil Defenceille eli White Helmets -organisaatiolle, joka järkyttävän kriisin keskellä auttaa pommituksen keskelle jääneitä perheitä pelastautumaan raunioista ja saamaan apua. Toivomme pelastusjoukoille voimaa ja Syyrian lapsille rauhaa.

Lämpimät kiitokset kaikille asiakkaillemme luottamuksesta, yhteistyökumppaneillemme uusista tuulista ja teille ystävillemme mukanaelämisestä kuluvan vuoden aikana. Siirrymme innokkaina uuteen vuoteen 2017!

Hyvää joulua ja iloista uutta vuotta kaikille!
Legal Loungen väki